Jeg hedder Anja og jeg er stifter af Social Media by Heart og Hverdagsdrømme.dk

Jeg er ret bidt af at jonglere rundt på de sociale medier, og jeg har en nysgerrig interesse på, hvad det kan (og ikke kan).

Det må gerne være sjovt og føles let, at have sin virksomhed ude på “nettet”, og derfor gør jeg meget ud af at fortælle mine kunder, at det ikke behøver passe ned i en boks altsammen.
Du må gerne skille dig lidt ud – du må gerne være personlig – og du må gerne vise hvem du er!

Hvis du møder mig IRL skal det gerne passe sammen med det du ser her på mit site eller på de sociale medier som jeg bruger, og heldigvis er der mange der siger, at det stemmer ret godt overens (lucky me).

Jeg arbejder også med videoproduktion og laver små videopræsentationer til mine kunder – dem kan du blandt andet se her: Kundevideo´er

Hvis du sætter en lille video på din webside eller sætter en op på Facebook, så vil du automatisk få noget mere opmærksomhed. Og det er vigtigt i dag, for vi bliver overfyldt med informationer og input – så hvis du dukker op med en lille video i mit feed, vil jeg med stor sandsynlighed stoppe op et øjeblik.

Jeg har haft min elskede blog Hverdagsdrømme.dk siden 2011, og har den stadig. Jeg elsker at bruge Facebook, Instagram og Pinterest, som har min primære interesse…min egen nørde-verden, med tekst og billeder i fuldt flor.

Det var via Hverdagsdrømme.dk, at jeg fattede interesse for, hvor det kunne bringe mig hen, og jeg elsker at connecte med folk i dette fantastiske space.

Jeg dannede Social Media by Heart i december 2015 og har tidligere været Social Media administrator hos Karmaklubben, PA for Lone Rasmussen (stifter af Karmaklubben), samt lavet en del små videopræsentationer for mine kunder.

Lige lidt personligt om mig kan du også godt få med:

Jeg er mor til to dejlige piger fra 1992 og 2005, og så er jeg lykkeligt gift med deres far Thomas.

Vi bor i vores lille gode rækkehus, med en have vi på ingen måde formår at passe, men sådan er der jo altid noget man ikke er god til – for vores vedkommende er det have-arbejde.