Privatlivspolitik hos Social Media by Heart

Velkommen til min webside.
Som du sikkert allerede ved, så bliver der indsamlet data når man bevæger sig rundt på nettet, og det gør der selvfølgelig også her hos mig. Nedenfor er beskrevet hvad der indsamles og hvorfor.

Der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev, i kontaktformular eller køb.
Disse oplysninger er udelukkende til brug for at socialmediabyheart.dk kan give dig den bedste service i forbindelse med dit køb, og de bedste nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine oplysninger, og du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et klik.

Videregivelse af personoplysninger som dit navn eller email, vil kun ske med dit samtykke.

Beskyttelse og sikkerhed

I følge persondataloven skal alle dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Jeg/vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvad er persondata?

Persondata vil typisk være dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata, betalingsinformationer, historik over køb, historik over hvilke sider du har besøgt hos mig, produktinformation eller mine ydelser.

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person.

Modtager du faktura fra mig, er jeg forpligtet til at gemme disse i 5 år ifølge SKAT, og dermed også de data du har givet mig i forbindelse med køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Cookies

Hvad er cookies?

Du har helt sikkert hørt om cookies før, og den hænger meget sammen med det ovenstående.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Cookie-funktion sletter sig selv efter en periode (det varierer), men fornyes hver gang du trykker ok til den.

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering 

Sådan sletter du eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Google Analytics

Anonyme data bliver delt med Google Analytics. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til
: sendmail@socialmediabyheart.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Social Media by Heart v/ Anja Damgaard Lind
Christoffers Alle 178
2800 Kongens Lyngby

Email: sendmail@socialmediabyheart.dk

CVR: 27558526