Fra Elisabeth Gierus, Indehaver af Elisabeth Gierus Organic Skincare

Anja har stået for flere optagelser af mine produkt og behandlingsvideoer og hun er kanon dygtig! Hun giver sig altid tid til, at besvare ens mange spørgsmål, selv om det er uden for normale åbningstider.

( Psst hun laver verdens bedste videoer og giver altid en
fantastisk service med et dejligt smil )

Fra Maiken Ingvordsen, Digital Strateg på forlaget Lindhardt & Ringhof, samt CEO på So What Copenhagen

I den tid, jeg har arbejdet sammen med Anja, har hun vist stærke kompetencer indenfor social media management, herunder Facebook og vores blogplatform – både kommunikativt og teknisk.
Anja er meget selvkørende og kaster sig med stor iver ud i nye opgaver og områder. Hun er velstruktureret og arbejder hurtigt og effektivt. Anja er et meget venligt og omgængeligt menneske og blev på meget kort tid blevet en del af teamet i marketingafdelingen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Anja.

Fra Anne Kragelund Goncalves, Amame.dk

Anja har hjulpet mig rigtig godt igang med at få lavet en ’social media plan’ så jeg har en konkret plan for hvilke kanaler jeg skal bruge til min målgruppe (Instagram, facebook mm.) og hvornår og hvor tit jeg skal lægge noget ud.

Det er en kæmpe hjælp at have sådan en plan at holde sig til, så ved jeg præcis hvad jeg skal lave og undgår stress og panik, når jeg i sidste øjeblik forsøger at finde på noget at lægge ud. Anja har en dejlig legende tilgang til sociale medier og jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen igennem forløbet.

Jeg kan varmt anbefale Anja til alle andre, der måske som jeg er lidt små forvirret og til tider forskrækket over at være ‘på’.
Tak Anja:)

Fra Jannie, ejer af Mellowway.dk

Jeg har i juni måned, deltaget i forløbet “30 dages Business Challenge”, som Anja Damgaard Lind fra Social Media By Heart og Dorte Kjærgaard fra AuthenticLaw Advokatkontor har arrangeret.
Jeg havde igennem længere tid, fået ført min business lidt på afveje, og var på et stadie, hvor jeg rent faktisk var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle “lægge den på hylden”, eller smøge ærmerne op…
Med “30 dages Business Challenge” havde jeg muligheden for at blive afklaret, (hvilket jeg blev ret hurtigt) og efterfølgende finde tilbage til min “oprindelige forretningsplan” dog pimpet noget op, af gode ideer og forslag fra Dorte og Anja.

Jeg har fået vendt mine udfordringer i netværket, såsom branding og synlighed, strategi, teknik, og sociale medier m.m. og fået redskaber til at tackle dem, samt modet og gejsten tilbage, til at udføre dem.
Har du egen business, og trænger du til sparring, coaching, og en saltvandsindsprøjtning, så tag med på næste forløb, ­der er guld at hente, både til det ugentlige møde, og i det gennemarbejdede og inspirerende materiale, der dagligt kommer i indbakken.

Det har været et meget positivt og åbent forum, og det har været skønt at dele historie, tanker og usikkerheder med de 2 skarpe og hjælpsomme lady ́s, samt med de andre deltagere.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i forløbet.