Video-referencer

Her kan du se et godt udpluk af de video´er jeg har lavet til mine kunder. Jeg elsker at finde frem til det som kendetegner dem, deres produkter eller deres virksomhed.

Et eksempel på en Portrætvideo (som du kan læse mere om her) hvor jeg er ude hos kunden, Anita Bjørkquist. Hun er indehaver af ABC Økonomi og rådgiver private omkring deres økonomi.


Shine like a STAR laver, blandt andet, Body Bliss behandlinger, og Sofi bad mig om at lave en præsentationsvideo, så kunderne kunne se hvad det var.
En simpel måde at give kunden et indtryk, og evt. svar på nogle spørgsmål.


Hos Ladegourdie Vinimport handler det om de gode vine, viden om dem og især også om hvordan man får det bedste ud af dem.
Annelise Ladegourdie har fået produceret en række video´er med vintips, som hendes kunder kan nyde godt af. Annelise har en enorm viden, som på denne måde kan komme ud til rigtig mange.


Jeg fulgte Christina Bendix til en af hendes foredrag, og det kom der denne lille sneakpeak ud af, til dig. Christina er super dygtig som klinisk diætist, mentor og foredragsholder. Du kan læse mere om hende på hendes website ChristinaBendix.dk


Hos Brian Lyng, som har Flügger Farver i Farum, får man altid god behandling og rådgivning. Du kan finde alt til dine projekter, om det er stuen der skal males eller et billede du vil have gang i. Et lille kig ind i butikken, kan måske give dig lyst til at kigge forbi Flügger Farum.


Denne video lavede jeg som gave til Anne Goncalves, da hun afholdt sin reception for sin allerførste udgivelse af sin bog, Yoga mod stress. Anne har sin webside som hedder amame.dk.


Rama Thea er meditations og mindfulness-instruktør, og hun tager ud på arbejdspladser og skaber balance og nærvær til medarbejderne. En lille video-præsentation om hvordan det foregår, kan du se her.